Z DŮVODU PLNÉ KAPACITY S FIREMNÍMI BALÍČKY JSME NUCENI PRO LETOŠEK UZAVŘÍT ESHOP. TĚŠÍME SE NA VÁS V NOVÉM ROCE 2024 Děkujeme za pochopení.

4 důvody proč investovat do dárků pro obchodní partnery

Firemní dárkové balíčky už připravujeme nějakou dobu a máme také „oči“ v zahraničí, kde obdarovat svého obchodního partnera je jeden z významných pilířů v udržování dobrých vztahů a dobrého jména, především v USA. Přemýšleli jsme, proč to tak vlastně je a proč je dobrý důvod tyto peníze v rozpočtu opravdu najít.

 

Ukažte, že si partnerství opravdu vážíte

 

Nejjasnější důvod, proč dárkový balíček obchodnímu partnerovi poslat je fakt, že si partnerství opravdu vážíte. Najít dobrého partnera, který dostojí svých závazků je občas nadlidský úkol a je dobré si ho čas od času hýčkat.

 

Vystupte z řady a buďte nezapomenutelní

 

Na konci roku nebo v průběhu dlouhých projektů přirozeně ubývá myšlenek na práci či na dlouhodobé projekty, které dobře fungují. Je to logické. Vše dobře funguje, není třeba se každý den ozývat druhé straně. A tady nastává skvělá příležitost, jak o sobě dát vědět, a hlavně opravdu nezapomenutelně překvapit krásným a kvalitním dárkem.

 

Prezentujte firmu v tom nejlepším světle

  

Zrcadlete svoje produkty také výběrem produktů ve firemním dárkovém balíčku. Stojíte si za tím, že máte kvalitní výrobky, a tak to podtrhněte prémiovým dárkovým balíčkem.

 

Utužte vztahy nebo je posuňte o laťku výš

 

Jedinečná příležitost jsou právě vánoční svátky. Máte šanci jedním prémiovým dárkem (například za 1 500 Kč z našeho výběru) upevnit obchodní vztah, anebo se ukázat v ještě lepším světle před svým klientem. Věřím, že se shodneme na výsledném dojmu z překvapení v podobě kvalitního dárkového balíčku s originálními produkty. Vykouzlí úsměv na tváři a vryje se do paměti.

 

Máte už plány nebo představu, jaké firemní dárkové balíčky pořídit? Můžete se inspirovat u nás na e-shopu a případně dárky pro obchodní partnery rovnou objednat. Rádi vám pomůžeme i s brandingem.

 

Otevřít košík
Nevíte si rady? Napište nám pomocí formuláře níže
nebo se zkuste podívat na často kladené dotazy.
Nevyplňujte toto pole: