Z DŮVODU PLNÉ KAPACITY S FIREMNÍMI BALÍČKY JSME NUCENI PRO LETOŠEK UZAVŘÍT ESHOP. TĚŠÍME SE NA VÁS V NOVÉM ROCE 2024 Děkujeme za pochopení.

Proč jsme se rozhodli tvořit dárkové balíčky?

Rok 2015 byl pro mě, Veroniku – zakladatelku projektu, velmi zlomovým v mém životě. V létě tohoto roku jsem se přestěhovala za mým manželem do USA, který zde již pracoval v oblasti informačních technologií a cloudových služeb. Věřte nevěřte, byla to obrovská změna, protože najednou jsem do USA neletěla s expirační dobou – rozumějte se zpáteční letenkou a vidinou, kdy zase uvidím celou rodinu, což pro mě bylo emočně poměrně náročné.

Po pár měsících zabydlování se v USA a poznávání reálného života zde mi spadly růžové brýle z očí a začínala jsem pociťovat i různé nedostatky a problémy. Jedna z věcí, která mě opravdu mrzela, byla, že jsem svým nejbližším a kamarádkám nemohla poslat ani pozornost pro radost, dárek ke svatbě, k narozeninám…prostě nic. Vzhledem k ceně poštovného, která by mnohonásobně převyšovala cenu posílaného předmětu, to bylo opravdu nereálné. A tak se zrodila první myšlenka konceptu již hotových balíčků, originálně zabalených s možností napsání vzkazu. Po chvilce vyhledávání na internetu jsem zjistila, že v USA podobných konceptů funguje spousta, ale co se týkalo České Republiky, byl to obrovský problém. Ani poslat květinu, pokud obdarovaný nežije v Praze, nebylo jednoduché. A to byl druhý impuls k realizaci mé myšlenky o založení projektu s balíčky. Nápad jsem sdílela se svým manželem, rodinou a nějakou dobu jsme třídili myšlenky a nápady, abychom dali koncept dohromady. Posledním impulsem k podpoře českých a slovenských výrobků byl právě můj 3letý život v USA, kdy jsem si díky všem změnám jak v kultuře, tak myšlení uvědomila, jak se vždy do rodné země, a na její krásu, těším.

K lednu 2019 vznikla firma Underhill s.r.o. a pustili jsme se do práce na našem projektu Dárkovec.cz

Takové dárky, které dělají každý den hezčí začínáme tvořit právě pro vás. ♥ 

Dnes se píše konec roku 2021 a my jsme se rozhodli více sdílet naše nápady právě s vámi a začít psát blog. Popíšeme vám naše skvělé dodavatele, dáme nějaké tipy na dárky nejen u nás a mnohem více.

Otevřít košík
Nevíte si rady? Napište nám pomocí formuláře níže
nebo se zkuste podívat na často kladené dotazy.
Nevyplňujte toto pole: