Z DŮVODU PLNÉ KAPACITY S FIREMNÍMI BALÍČKY JSME NUCENI PRO LETOŠEK UZAVŘÍT ESHOP. TĚŠÍME SE NA VÁS V NOVÉM ROCE 2024 Děkujeme za pochopení.

Vánoční firemní balíčky 2022

Letošní sezóna je u nás již v plném proudu a dílna voní Vánocemi. Připravili jsme pro vás inspiraci firemních dárkových balíčků pro zaměstnance a obchodní partnery v různém cenovém rozpětí, které si můžete rovnou objednat i přes e-shop. Doporučujeme moc neotálet, abychom pro vás vše stihli zavčas připravit.

Letos jsme se rozhodli nudné firemní dárkové koše obohatit například knížkami. Takové kuchařky o grilování nebo sýrech se hodí do každé rodiny. Zároveň je třeba si po náročném pracovním roce trochu odpočinout, a tak humorná knížka od českého autora o cestování po Česku přijde vhod naprosto každému.

Firemní dárky jsou u nás vždy doladěny do puntíku. Když už investujete peníze právě do poděkování svým zaměstnancům nebo obchodním partnerů, nemělo by to také být nezapomenutelné a utkvět v hlavě. Proto se snažíme každý balíček doladit různými dekoracemi, aby už jen pohled na samotnou dárkovou krabici byl lákavý.

Jste připraveni se podívat, jaké firemní dárkové balíčky jsme pro vás letos nachystali?

Otevřít košík
Nevíte si rady? Napište nám pomocí formuláře níže
nebo se zkuste podívat na často kladené dotazy.
Nevyplňujte toto pole: